Onlinetræning

Fælles for min onlinetræning er at man tilmelder sig for en måned af gangen. Træningen tilpasses enkeltvis, og er altså ikke et fælles forløb med de øvrige kursister. Der ubegrænset upload og med hurtig feedback.
Prisen er 600 kr. pr. måned.
Tilmelding på e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Running Contacts

Der findes et hav af muligheder for indlæring af løbefelt. Fælles for alle metoder er, at vi ønsker det samme slutresultat. Et godt og stabilt løbefelt, hvor hunden er i stand til at ramme feltet, uanset om den skal ligeud efter feltet, om den skal dreje skarpt efter feltet, og uanset sin handlers placering. Metoden som vi skal benytte os af på dette kursus, er en metode som jeg har brugt til min sheltie Pisa. Det som jeg rigtig godt kan lide ved denne metode, er at der er rigtig meget fokus på forståelse hos hunden, for den adfærd vi ønsker på feltet.


Slalomindlæning / Slalomoptimering

Kursusbeskrivelsen vil være opdelt i 2 kategorier, afhængigt af om hunden skal indlære slalom helt fra bunden, eller om hunden allerede kan sin slalom, og at du ønsker at optimere hundens slalom, enten i form af fart, selvstændighed eller stabilitet i indgange og afslutninger. 

Indlæring fra scratch

Der findes et hav af muligheder for indlæring af slalom, og det er meget individuelt hvilken indlæringsmetode man vælger at benytte sig af. Valget af indlæringsmetode kan afhænge af hundens temperament og lærelyst, eller det kan afhænge af handlerens tålmodighed ? Uanset valg af indlæringsmetode, giver slutresultatet som ofte det samme. Få dage inden kursusopstart, vil I modtage et link med forslag til indlæringsmetoder, og hvad der evt. er af fordele og ulemper ved de forskellige metoder. Efterfølgende er det op til dig at vælge hvilken metode du ønsker at benytte dig af. Jeg vil selvfølgelig komme med mine anbefalinger, ud fra hvilken type hund du har, og ud fra dine særlige ønsker. 

Slalomoptimering

For dig med hunden som allerede har indlært sin slalom, men som har udfordringer med manglende fart, selvstændighed eller stabilitet i indgange og afslutninger. Her bliver træningen opbygget og tilrettelagt lige præcis efter jeres udfordringer på slalommen.

Fælles for indlæring og optimering

Der vil selvfølgelig skulle bruges en slalom. Valget af metoden for indlæring af slalom, kan afhænge af hvilken type slalom man har til rådighed. (Forslag til indlæringsmetoder vil komme i et link, få dage inden kursusstart). Der skal ikke bruges andre forhindringer i forbindelse med slalomkurset, uanset om du skal indlære din slalom, eller om du skal optimere på en allerede indlært slalom.